EMR-Salaris

Uw spoorzoeker in het web van regels

Wie is EMR-Salaris?

 

EMR-Salaris is een salarisadministratie en -advieskantoor dat zijn diensten op het gebied van personeel en salaris aanbiedt aan bedrijven met personeel. Het maakt daarbij niet of het nu gaat om 1 werknemer of 100 werknemers.  

Ook bedrijven die voor het eerst personeel in dienst willen nemen, kunnen voor advies bij EMR-Salaris terecht.                      

EMR-Salaris heeft de kennis en ervaring in huis om zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven van dienst te zijn.                

 

Ron Backus is na een carrière van bijna 12 jaar in de sector sociale zekerheid, reeds 16 jaar werkzaam in de salarisadministratie en advisering. Ron heeft bij diverse kleine en middelgrote accountantskantoren gewerkt alwaar hij door opleiding en ervaring zich heeft bewezen als zelfstandig salarisadministrateur en vakkundig adviseur. 

Deze kennis en ervaring wil hij nu gebruiken om als zelfstandige bezig te zijn voor bedrijven met personeel.              

"Werkgevers hebben nood aan een goede salarisadministratie en de daarbij behorende advisering. Aangezien dit alleen op een goede manier kan gebeuren door iemand die zich volledig en alleen bezig houdt met dit boeiende en veelzijdige vak, ben ik gestart met mijn eigen kantoor: EMR-Salaris."                                                                                                                      

Of het nu gaat om de salarisadministratie, het opstellen van een arbeidsovereenkomst, advisering omtrent alles wat met personeel heeft te maken, pensioenadministratie of advisering en begeleiding bij ontslagkwesties: EMR-Salaris kan u met alles inzake personeel en salaris van dienst zijn.